Mogen wij ons even voorstellen?

Thema Beveiliging is samen met Willemsen Schoonmaak onderdeel van de Willemsen Groep en is een door justitie erkend beveiligingsbedrijf onder nummer
ND 3378. Ons keurmerk Beveiliging waarborgt de professionaliteit en kwaliteit van onze organisatie. Tevens zijn wij actief op MVO gebied en hebben wij medewerkers in dienst via de SROI.

Niet elke medewerker is geschikt voor iedere positie en niet iedere klant is hetzelfde. Mede daarom kijkt Thema heel specifiek naar “Wie past bij Wie”. Kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers worden hier op getraind en hebben jaarlijks de verplichting om de herhalingscursus BHV te volgen, zodat ze bij elke calamiteit weten wat ze moeten doen.

Theo Willemsen

Algemeen Directeur Thema Beveiliging.

In 2009 heeft Theo samen met zijn broer Marcel Thema Beveiliging opgericht. De naam Thema komt dan ook voort uit de beide voornamen van de heren. Vanaf de dag van de oprichting is Thema een niet meer weg te denken organisatie in de beveiligingsbranche. De organisatie groeit nog ieder jaar door en steeds meer bedrijven en particulieren vinden de weg naar Thema Beveiliging.

Ron Polhuis

Adjunct Directeur Thema Beveiliging

Ron heeft de dagelijkse leiding binnen Thema Beveiliging. Hij stuurt de medewerkers aan, maakt de planning en als het moet, dan trekt hij zelf nog zijn uniform aan om een dienst in te vullen. Ron heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de branche, en weet dan ook als geen ander hoe het werkt in de beveiligingswereld.