Thema Beveiliging Enschede

Vrijblijvende
offerte
aanvragen!

Vraag hem hier aan >

Advies nodig?

Vrijbijvend contact >

Naast een meldpunt, dat 24 uur per dag bemand is, beschikt Thema Beveiliging over een ploeg operationele medewerkers. Deze uitvoerende dienst verricht zijn werkzaamheden voornamelijk in de nachtelijke uren. Hierbij gaat het o.a. om; surveillance controles, brandsluitrondes en alarmopvolging.

Een ander deel van onze medewerkers werkt overdag en 's nachts op vaste posten. In deze functies gaat het om permanente bewaking, receptionisten m/v, portiersdiensten en conciërge/beheerders functies e.d.

Thema Beveiliging heeft op onderdelen de expertise, deskundigheid en capaciteit om elke situatie die aandacht te geven die nodig is. Of het nu gaat om het afhandelen van een alarm of het aanvragen van een ad hoc dienst.

Alle opdrachten om te komen tot de te nemen acties worden gecoördineerd via onze hoofdvestiging in Enschede. Ook de coördinatie tussen de afzonderlijke diensten verloopt via dit meldpunt.

Thema Beveiliging werkt met duidelijk herkenbare surveillance auto's met aan de ARBO gestelde vereiste moderne communicatiemiddelen.

 

Thema Beveiliging Certecabo

Ron Polhuis