De nummer één onder beveiligingsbedrijven

Welkom bij Thema Beveiliging. Wij zijn een toonaangevende speler onder beveiligingsbedrijven in Oost-Nederland. Met meer dan twintig jaar ervaring binnen onze branche is deze door het Ministerie van Justitie erkende organisatie een verstandige keuze om uw beveiligingsactiviteiten aan toe te vertrouwen.

Waarom kiest u voor Thema Beveiliging?

Thema Beveiliging heeft een streepje voor op andere beveiligingsbedrijven. Wij houden ons namelijk bezig met alle vormen van beveiliging en bewakingswerkzaamheden in heel Oost-Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alarmopvolging, mobiele surveillance, visitatie, personeelscontrole, evenementsbewaking, parkeerbeheer, gebouwenbeheer, portiers, open- en sluitronden. Bovendien bieden wij nog meer voordelen ten opzichte van andere beveiligingsbedrijven:

  • Goede planning en efficiënt beleidsniveau
  • Platte organisatie, dus optimaal contact met de klant
  • Alle bewakingsactiviteiten onder één dak (ook bewaking op maat)

Neem contact met ons op

Wilt u zich graag oriënteren in de wereld van beveiligingsbedrijven in Oost-Nederland? Wij vertellen u graag over wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op door te mailen naar info@themabeveiliging.nl of uw vraag te stellen via ons online contactformulier.